drushti2
drushti1

DRISHTI

Date               July 2020
Location         Basvangudi, Bangalore
Category        Interior
Client              Bagrecha Family
Area               3500 sq.ft

The design was shaped through the client’s requirement for a calming setting at the heart of the bustling city of Bangalore. The primary objective was to provide a definitive change in atmosphere from the neighbourhood as well as from their individual milieus.

The design was shaped through the client’s requirement for a calming setting at the heart of the bustling city of Bangalore. The primary objective was to provide a definitive change in atmosphere from the neighbourhood as well as from their individual milieus.

The design is kept simple with minimal ornamentation, save for the lighting fixtures. This, along with the light colours serves to make the spaces more voluminous. The plan is kept as open as possible with the individual domiciles being moved aside to abut the expanse created by the combined social spaces.